äntligen babyyy


malin och jag i bryssel.

i grekland.

på way out west.

alltså malin lindberg. du är en av mina bästa vänner. vi har alltid så himla kul tillsammans. när jag tänker tillbaka på allt vi gjort detta år blir jag tårögd. alla dagar och nätter tillsammans. alla resor. i ur och skur har vi hållit ihop. förutom när jag gömde mig på toaletten i bryssel och du fick prata med rektorn, hihi. grekland var hur underbart som helst och med dig kan man verkligen vara spontan. vi kör på. bäst på fest som vi brukar säga. jag hoppas det blir fler resor och fler underbara dagar med dig. jag hoppas att du kommer förbi skottland och livar upp stämningen. men först vill jag säga att vi nu njuter av dessa dagar vi har i umeå. ikväll till exempel. när du är med blir allt bra.

absolutely fantastic


han berör mig så otroligt mycket. du har gjort det igen. ännu en gång, give it up for jamie archer!!!

jag lär ju mig aldrig av mina misstag

igår skulle vi ut på corona. jag kivades med att ha mina nya skor. självklart vill jag använda dem när de är nya och snygga. redan innan vi gick ut visste jag att jag skulle få jätteont i fötterna just för att de var nya och typ 12 cm höga. men! jag tog på mig dem och var nöjd.. i några minuter till de började skava, äh, tänkte jag och klackade vidare. för det första visste jag att det skulle bli riktigt kallt eftersom det är typ minusgrader ute och jag inte hade sockar för att skorna är öppna vid tårna och på foten. men tänkte jag och satte på mig kavajen över min kortärmade klänning. äh. det blir alltid svettigt.

det slutade med att jag hade så fruktansvärt ont i fötterna att jag var tvungen att ta av dem. hade inge pengar så det fick bli en promenad hem. barfota. klockan två på natten. i frosten och kylan. aj. det gjorde ont till en början men sedan domnade fötterna av. fick trevligt sällskap av en snubbe som tyckte synd om mina fossingar. han berättade att han var från sundsvall, gillade att åka snowboard och hade därför erfarenhet av förfrusna fötter och tår. han varnade mig, men icket. jag kunde verkligen inte sätta på mig skorna igen. vi pratade om allt och inget och det enda jag fick veta var att han pluggar till lärare, var från sundsvall, bodde rätt nära mig, snowboardåkare och ett namn jag inte riktigt minns. men. spännande värre med trevliga människor. bättre än att gå ensam, huvva.

NÄR DU LER STANNAR TIDEN

det kryllar inte av sådana människor
som man skulle kunna ha den där
direktkontakten med
där bara ett
ögonkast
är en
stålvajer
i darrning

i think we're the greatest


nu kör vi tjejer!

trötter

har varit med fina tjejer ikväll och snackat massa girltalk. det behövs. vi lyssnade på bra musik och filosoferade. imorgon jobbar jag 06.30-15.00. kommer vara trött. måste sova. nu! efter jobbet blir det en liten powernap för sedan blir det utgång med brudarna från laget och twinsen! mysigt värre. hoppas umeå har något att erbjuda sisåhär på höstlovet.

goodnight my friends.

lonesome swan


glasvegas. way out west 2009. underbar spelning. längst fram i mitten med malin och stella.

feel it


jag älskar den här låten. jag älskar styrkan i den. introt är så fruktansvärt mäktigt och det påminner mig om ett gammalt depeche mode. soundet ger mig rysningar och jag vill bara vara på en konsert med muse, ute i ösregnet och det ska åska och blixtra (om det vore möjligt). det är argt, hårt och jävligt grymt.

hela livet var ett disco


edinburgh 09

triss


idag är det min namnsdag och som alla andra 18 gånger jag har haft namnsdag har min faster skickat ett kort med en trisslott. denna dag vann jag faktiskt 50 kr och ska därför köpa två nya. kom igen nu millen! jag behöver dig. puss faster 1 och 2 för att ni är så himla fina!

söndag

har jobbat med evelina idag. det var skönt att jobba lite, var ett bra tag sedan. jag har dock mina tankar på ett annat ställe vilket gör det svårt att tänka positivt på det jag gör idag. men jag kämpar på och tänker att det är pengar. sedan har jag mycket annat att se framemot.

nu ska jag bädda ner mig i sängen och se love actually. imorgon ska jag träffa lina på bilskolan för att plugga teori.

hope

det sägs att hoppet är det sista som lämnar människan. och detta är det jag gör som mest just nu, hoppas och önskar. hoppas att allt kommer gå vägen och att allt ordnar sig. i denna vintertid är det mycket som tynger på axlarna som jag hoppas snart lättar. körkortet är en faktor som påverkar min vardag väldigt mycket. förutom att det tar mycket tid och pengar är det som ett svart moln som hänger över mig var jag en går. jag blir hela tiden påmind om att jag måste fixa körkortet, det är det som håller mig kedjad till umeå. jag har bokat uppkörning och detta gör mig sjukt nervös och stressad. som person är jag väldigt upp och ner i mitt levene. detta påverkar min prestationsförmåga. det har alltid varit såhär. jag kan inte hålla en medelmåttig nivå utan det brukar ofta bli jättebra eller jättedåligt. så känns det ungefär med bilkörningen. ena dagen kan det gå briljant och min körlärare säger att jag är redo att köra upp. två dagar efter är jag nästan tillbaka till ruta ett. varför det blir såhär vet jag inte. men jag tror att det beror på stress och hopp om att snart få göra något roligt. jag ska inte klaga. har haft ett sjukt bra år med massa roliga saker och härliga människor, men jag är spyless på min vardag. jag vet att livet inte är en fest, men det är inte det jag söker efter heller. jag söker efter att få jobba och utvecklas. få känna att jag gör nytta och växa som människa. jag vill visa världen att jag klarar mig själv och att det finns mer där ute än lilla pytte umeå.

spice up your life


Japp! Igår var vi Spice girls!
Från vänster, Baby Spice, Ginger Spice, Sporty Spice, Scary Spice och Posh Spice.

åh


kära kära fotbollslag. tack för allt. många fina år!

yes

ikväll har mitt fotbollslag avslutning. vi kommer splittras upp och göra olika saker. känns jättetråkigt. men jag taggar i alla fall kvällen som kommer innebära go pizza och trevligt sällskap. vi har maskerad och temat ikväll är kändisar. jag tänker inte berätta än vad jag ska vara men ger er här en liten sneek a peek.



cheers



just a few pictures from our trip to edinburgh. i'll put more pics here later but now i'm going to bed. has been a long week


summan av kardemumman.

vet inte var jag ska borja. vet inte hur jag ska sammanfatta denna resa. det racker val att saga att jag inte vill aka hem och att jag trivs hur bra som helst. langtar verkligen att borja ett nytt liv har borta. dessa fem dagar har annu en gang varit nagra av de basta dagarna i mitt liv. jag har verkligen njutit av sallskapet och allt har gatt hur bra som helst. jag tror det var lange sedan jag skrattat sahar mycket i hela mitt liv.

inatt sov jag bara i cirkus tva timmar. vi var pa en nattklubb som kallas stereo. det var kung. vi gick med vara nyfunna kompisar fran nya zeeland och australien samt en snubbe fran england som bor har i edinburgh. det var en speciell kvall pa stereo. det var nagot som kallas shagtag. nar man kommer in pa klubben fick man ett nummer paklistrat pa trojan, jag fick tex 128. om nagon ser mig och vill prata eller nagat kan de ga till en viss plats dar det finns en tavla var man kan skriva meddelanden till personen. sa det galler att halla koll pa nummer. det var verkligen skitkul. jag kan inte fatta att det var tisdag, sjukt mycket folk och oppet till tre. det kallar jag nightlife.

efter fem dagar med massa onyttigheter mar jag som en prinsessa. jag kan inte sluta le. det har varit farsen hela veckan. shopping, god mat och dryck och massa hetingar fran olika nationaliteter. hoho. men nu ar det tyvarr dags att aka hem. ar inte taggad att spendera natten pa arlanda. kommer bli slitet! men vi lever och har det gott. sa vi ses imorgon!

cheers!

dag 3

edinburgh ar fantastiskt. igar hade vi party har pa hostlet, massa skona och oskona manniskor. vi spelade biljard och jag tror killarna blev lite irriterade for att jag kickade ass. de trodde val inte att svenska tjejer ar kung pa pool. pa kvallen drog vi pa nagon nattklubb och shakade loss garnet. drack massa drinkar och hade det trevligt. nattlivet har ar faktiskt jattebra, aven om vi inte riktigt har varit pa en stor nattklubb..

idag har vi varit och shoppat, hor och hapna! jag har kopt jattemycket. grejen ar att det ar sa sjukt billigt. igar kopte jag en tjocktroja, 3 ringar, 2 par skor, tights och en present at alva. idag har jag kopt ett par converse for 300 kr. mycket battre priser. har aven kopt en jattehaftig klanning och 4 cd-skivor. jag har fatt 3 par skor for ungefar 1000 kr, vilket ar jattebra. man marker att pundet ar valdigt lagt.

nu ska vi lagga oss och vila litegranna. har bara sovit nagra fa timmar inatt och det blev lite for mycket av det goda. vi har bunkrat upp med chips, cola och maltesers.

see ya later aligator

dag 2

woho. sa himla glad jag ar. idag har jag varit pa arbetsintevju och det gick hur bra som helst. alla var skitskona och de gillade mig. sa jag far komma tillbaka och far ett heltidsjobb! sa himla kul. det ar pa en bar dar massa svenska jobbar!

for ovrigt har vi shoppat sonder. jag har bla kopt ett par skor och en tjocktroja. nu festar vi pa varat hostel och ska sedan ga ut. allt ar skitbilligt har. har kopt massa ol och vin! alla ar jattesnalla. vann just massa biljardmatcher mot andra lander! ar taggad.

pussssssssss

dag 1

vi kom fram igarkvall till edinburgh. allt gick valdigt smidigt. vi hittade till varat vandrarhem och vi bor valdigt bra till. det ar till och med fint, inge vaggloss har inte anki! det enda som ar relativt skabbigt ar duscharna. de ar sma rum man gar in i och det ar iskallt pa toaletterna. plus att det ar tjej och kill toaletter tillsammans sa det ar valdigt trangt. det bor i alla fall skona folk har.

igarkvall snabbade vi oss att bli klara sen drog vi ivag med tva killar fran varat hostel. ena ar fran london och andra fran italien. vi borjade kvallen pa en liten pub med typ heavy metal musik och massa emos. vi kande oss missplacerade men det var billig ol. sedan drog vi vidare pa en klubb dar vi hangde med massa irlandare. de var riktigt skona och blev en hel del gratis dricka. vi korde tequila race och dansade till grym musik. kvallen slutade ratt tidigt, vid 1. linn och lina kopte lite pommes och sedan for vi hem.

nu ar vi klara och ska pa stan. men forst ska jag pa min forsta arbetsintervu pa en svensk bar. managern jag ska traffa pratar nog dock engelska sa jag borjar bli lite nervos men excited.

so long suckers! edinburgh ager!

for what is worth

förra helgen gick jag ju en modevisning åt vero moda. jag fick just veta att som "belöning" ska vi få en pälsväst och ett linne. pälsvästen var för övrigt hur snygg som helst så jag blev jätteglad!


på modevisningen. det är pälsvästen som tjejen i mitten har på sig som vi ska få. syns inte så bra men den var grymt snygg med en hög krage.

magiskt


idol-calle är verkligen sjukt bra på att sjunga. kolla in hans blogg och se videon där han sjunger fields of gold. lovely. magiskt.

idag

min farmor och farfar är världens bästa. jag hoppas ni läser detta!

idag åker vi till stockholm. jag är jättepirrig. håller på att packar men jag är verkligen kass på det. packar alltid för mycket. kan som inte välja ut vad jag ska ha med mig. jag ska ju gå på jobbintervjuer så då måste man se snygg och ordentlig ut och på kvällarna blir det partaj och då vill jag ju ha fina klänningar och högklackade skor. det går säkert bra tillslut.

det dryga är att jag mitt i packningen måste åka på citymottagningen. tror jag har dragit på mig en urinvägsinfektion. och det dryga är att jag har så galet ont i högra njuren så det blev en akuttid för mig idag. jag hoppas det går bra och att jag inte mår dåligt under skottland-veckan.

pirr


är hur taggad som helst. imorgon bär det av till stockholm. vi åker nattbussen och på fredag eftermiddag flyger vi till edinburgh. vi kommer fram vid 9-tiden på fredagkväll men då äre ba att köra raggarduschen, på med partystassen och iväg ut och prova nattlivet i skottland!!!!! känner på mig att det kommer bli en vecka sent att glömma.

don't nobody knows my troubles


moby är riktigt skön, tycker ni inte?

hard work work

nä nu skojade jag bara. klockan är 20 i ett och jag sitter på mammas jobb. hon extraknäcker litegranna på hotell björken. jag följde med för att underhålla henne, men mest ser jag på tv. är redan trött och natten har bara börjat. imorgon ska jag sova på dagen som man gör när man har vakat, sedan ska jag jobba på mekka i några få timmar.

ha en trevlig natt allihopa.


close up


lite närmare på mitt nya hår.

peace out


typ världens sämsta bild, men ljus är jag.

human nature

jag har blivit blond, väldigt blond. en stor skillnad men jag trivs i att vara ljusare. annars har jag bokat uppkörningen och teoriprovet så nu gäller det att ligga i. jag ska fan ha körkortet på första försöktet. jag är dock värsta nervvraket så vi får se hur det går. ifall det går som jag hoppas tar jag mitt pick och pack och drar. jag behöver det.

ananrs då? är lika bra att vara ärlig och säga att livet är väl ganska up and down annars. jag är less på kärleken och tror att det på något sätt bara gör mig ont. alla har olika prioriteringar och det suger. jag vet inte. my fairytale has a bad ending, i think. unfortunately.

mm

Barcelona SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
dessa skor från nelly är galet snygga. min syster har tänkt beställa dem men i brunt. göre!
Blackpool SEK 499, Nelly  Shoes - NELLY.COM
och jag är lite inne på dessa. vad säger du mathilda? tidig julklapp till åt oss själva?

gomöra

godmorgon. eller snarare goddag. nu ska jag iväg på körlektion och sedan ska jag till frissan för att bli blond. hoppas verkligen det blir bra och naturligt. återkommer med resultat. ha en bra dag!

nattetid

kvällen är den tidpunkt då man funderar mest. jag brukar ligga i sängen och fundera över allt eller inget. livet och framtiden. folk brukar säga att jag tänker för mycket och jag kan hålla med dem. ibland ska man inte tänka så mycket utan bara agera. detta brukar jag prova men oftast vid fel tillfällen och det är därför jag brukar leva livet med "think before you act" som vägvisare.

ikväll ska jag inte ligga och fundera utan jag ska bara vara lycklig och taggad för på torsdag åker jag med bästa sällskapet till skottland. ikväll ska jag istället lyssna på kung musik och läsa slutet på min bok. japp. living the dream.

malin


malin och jag på studentkvällen med fina klänningar, snygga skor och skinnjackor.

finish


vi avslutar kvällen med lite jamie archer. som sagt följer jag ju hans utveckling inom x-factor och detta diggar jag stenhårt. jag tycker han är hur bra som helst och kavajen han hade idag är grymt snygg.

goooo jamie!

golden

det blir nog inget vm för sverige nästa år.

redo


nu är jag redo för modevisning. klockan 13.00 på rådhustorget för de som är intresserade.

dagens


inte outfit, men låt. ladyhawke is awesome.

idol

har precis kommit hem från malin. har varit med brudarna och tittat på idol. är mycket nöjd med resultatet, var på tiden att grevinnan skulle åka ut. nu ska jag lägga mig i sängen och läsa. behöver min skönhetssömn för imorgon är det jag som intar catwalken. höhö skämt å sido. min syster håller i en modevisning i och med umeå fashion weekend och jag ska göra något där uppe på scen. får se hur det går.

music makes me loose control



hur bra som helst. jag tror jag kommer fortsätta att tipsa om musik dagligen. detta tror jag kan uppskattas.

shopoholic

jepp. det skulle man kan kunna säga att jag är. men det är ju så roligt med kläder, det är ett intresse. som musiken är. idag har jag investerat i en börs, en tjocktröja och ett par nya lacktights. bra grejer. om inte annat så äre ju umeå fashion weekend och man måste ju leverera, höhö.


detta är min nya stora börs i ormskinn. sjukt läcker enligt mig.


färsen


jag har en ny klänning från hm med fina detaljer som spetsiga axlar och dragkedjor.

fly away with me honey

igår fick jag ett mail och det fick mig att tänka på livet. det var en tjej som jag börjat maila med i ett reseforum som skrev. hon hade också varit inne på edinburgh och därför skrev jag till henne och skulle höra hur hennes framtid såg ut, om det bar av till skottland. hon svarade något med: jag är för feg att åka själv, så därför styr jag min kos till norge istället. varför tänkte jag? självklart kan det vara läskigt att åka själv men varför inte chansa? jag säger samma sak till mina kompisar linn och lina som är väldigt osäkra ifall de vill flytta eller inte. självklart tycker jag de ska få ta intryck av staden först nu när vi besöker den, men varför inte chansa. det kan vara livets bästa beslut. och ifall det inte går bra, då är det 1,5 timmes flygning hem till sverige igen. det är inte saharaöknen utan det är ett eu-land med rättigheter till det bästa.

min mamma och pappa är jättestöttande i mitt beslut att lämna sverige för ett tag. mamma påminner mig varje dag hur mycket hon ångrar att hon inte reste när hon var ung, för alla vet väl att det finns mycket mer än umeå? jag själv brukar säga att mitt liv går ut på att resa och träffa nya människor. det är bästa källan till att lära nya saker och att utvecklas som person.

så varför inte chansa medans man kan? hoppa på tåget till i don't know where och lev livet. norge är säkert roligt och bra med pengar, men dyrt att leva, mycket svenskar och det känns lite som ett säkert alternativ. även fast det är svårt att i dagarna få jobb där med.

jag känner verkligen att det är dags för mig att lämna umeå. göteborg/stockholm har lockat men det känns som det kommer bli samma slit och samma liv på något sätt. att åka utanför landets gränser innebär nytt språk, ny kultur och nya människor. och det är det jag söker. jag tror man kan finna sig själv på ett annat sätt. detta är ingen flykt utan det är en utmaning. jag vet att jag är gjord för något större än att servera kaffe på mekka 5 gånger i månaden. jag vill prova på saker, lära mig nya saker och få nya intryck. det är jag det. spontan, förväntansfull och crazy. så. följ mig till främmande länder och ha så jävla roligt lina och linn. för det vet jag att vi kommer få.

pyssel

idag fick jag post. det var mina foton jag framkallade i helgen. jag älskar att framkalla bilder. det är så himla roligt att sitta och titta på bilderna, hålla de i handen och le litegranna och tänka tillbaka. idag kom bilder från london, gran canaria, newcastle och bryssel. det får mig att längta till något annat land! och juste. nästa fredag är vi i skottland, woho! imorgon ska vi växla pengar så vi har massa pund och tagga resan helt enkelt.

ikväll har jag varit hemma hos evelina och tagit det lugnt. hon är skön den där lilltjejen.

blondes have more fun


seriöst. vi har alltid så galet kul tillsammans. lina!!!!

glider omkring

nu ska jag vara positiv - vilken underbart härlig dag! började dagen med att övningsköra, sista momentet, motorväg faktiskt. gick kanon, skönt att det är i sluttappen nu. sedan pluggade jag lite teori och sedan kom lina hit. vi åt lunch och begav oss sedan ut i solskenet. kollade lite secondhand och köpte praliner på frukthörnan. sedan satte vi oss på schmäck med en kanna kaffe och delade på en supergod schmäck-boll. pratade om livet och dess erbjudande. sedan kom johanna och joinade oss.

när vi satt där ringde pappa och berättade att han blivit uttagen till interjvu i stockholm på torsdag. han har sökt till wipeout och det är 100 personer som ska gå vidare och få åka till argentina i november för att tävla! så sjukt kul! jag hoppas verkligen att han går vidare och får åka till argentina, vore inte helt fel om han vann också = 50.000.

på vägen hem gick vi förbi en liten frisörsalong och såg att de behövde hårmodeller för blondering. jag tvingade med lina in, och vips! vi passade perfekt. på måndag blir vi blondies! jag kände att allt gick vägen och köpte en trisslott, men vann inget. men när jag kom hem och tittade mailen hade jag fått en till arbetsintervju i skottland. weheey. bara ett ord att säga, medvind!

cape code kwassa kwassa

jag har tänkt på en sak. jag borde egentligen bara satsa på en blogg med inriktning på musik. det är ju mitt liv. jag kan ärligt säga att jag vet mycket om musik och band, är bra på gammal som ny musik. jag är väldigt allätande inom musiken. gillar allt från rock från 70-talet till electronic 2000-tals musik. jag brinner för att upptäcka nya band och ett av mina största intressen är att sitta inne på spotify och söka mig fram till låtar som får hjärtat att slå ett extra slag. det roligaste jag vet är musik och jag skulle mer än gärna jobba inom musikbranschen. alltså behind the real shit. aldrig stå på en scen, utan stå där bak eller recensera och förmedla. jag vill jobba som programledare på ett grymt radioprogram där jag snackar och snackar om alla konserter jag varit på och tipsar om band.

jag har sett de flesta av mina "absoluta favoritband" men det är några i'm dying to see now. the killers,  kings of leon, coldplay och the wombats bland annat.

några grymma spelningar jag sett är:
the kooks - två gånger faktiskt. första gången på arvikafestivalen och andra gången i london.
vampire weekend - såg dem nu i somras på wow och detta var verkligen WOW. så peppande och grymt!
glasvegas - längst fram på wow, vad mer behöver jag säga?
arctic monkeys - också wow, de spelade inte alla låtar jag ville höra och mycket nytt men fortfarade!
kate nash - arvikafestivalen 08, så himla fint. världens finaste tjej
håkan hellström - jag har sett honom typ 5 gånger, men första gången när jag var 13 på liseberg var lovely.
depeche mode - jag har växt upp med att pappa spelat depeche på vår lp. detta var fantastiskt. arvika 09
band of horses - way out west igen. underbart. the funeral, nästan overkligt att se live. bättre än på skiva.
hoffmaestro och chraa - arvikafestivalen. så jävla stämning alltså. publiken gungade!
röyksopp och robyn - detta var så sjukt bra. arvika. det var stämning till 10000
robyn - sett henne två gånger själv. arvika 08 och wow 09. bästa svenska artisten. när hon spelade på wow gästade röyksopp, dr alban och lykke li. underbart!
the sounds - sveriges bästa tjej rock. sett två gånger. peace and love 07 och arvika 09.
snook - p&l 07. sveriges bästa hiphops duo. åh. nostalgi.
kent - finaste spelningen. solnedgång, konfetti och "mannen i den vita hatten"
mando diao - och då menar jag för 5 år sedan när de var bra som fan. garagerock och skinnjackor. golvras - check.
lily allen - var så underbart fint. tjejen kan verkligen sjunga. spelade akustiskt också, vackert.
bon iver - åh. vackert.
anthony and the johnsons - seriöst världens finaste röst. han kan beröra!

florence valentin, looptroop, sahara hotnights, millencolin, john me, fleet foxes, tiger lou, the perishers, those dancing days, moneybrother, salem al fakir, petter, fever ray, timo räisänen, teddybears, laakso, asher roth och många fler. ej att glömma!

it's you, why is it always you and never me?


kanelbullens dag

och jag är glad att jag inte jobbar på mekka.

500 miles

sitter och lyssnar på the proclaimers - 500 miles. en duo från skottland. denna låt slog igenom 1988 men spelas fortfarande och gillas världen över av unga som gamla. och det förstår jag. den är ju grym. får mig att tänka på introt till ett fredrik och filip program, också en grym duo.

samtidigt som jag gör detta wikipediar jag ord som edinburgh och skottland, det finns så mycket intressant historia bakom staden. tittar in ett och annat youtubeklipp från edinburgh. det får min mage att pirra. jag är så otroligt fascinerad av staden och jag vill dit nu nu nu nu.

one journey for you


idag inviger jag mitt nya halsband med fjädrar. på armarna har jag ett stort läder armband från bikbok som inte syns på bilden. ett guldigt nitarmband och mitt fina disney couture armband med tingeling på.

tjingeling!

killers

jag såg precis att tove ifrån idol ska sjunga en sjukt bra låt ikväll. inte vilken låt som helst. nej juste. hon ska sjunga "all these things that i've done" med the killers. detta är en av mina absoluta favoritlåtar och det är även den jag har som slogan i min header här på bloggen. ett stycke ur låten var även min första idé att tatuera. jag skulle tatuera ett låtcitat "i got soul but i'm not a soldier" sjukt bra text och det är klimax i slutet. jag har höga förhoppningar på denna låt.

den var även med i en nike reklam. gud så bra. I GOT SOUL BUT I'M NOT A SOLDIER.


RSS 2.0