SUPRISE!


igår kom jag hem till umeå. haha, jag hade bara berättat för pappa att jag skulle komma så han hämtade upp mig på flygplatsen sen plingade jag på hemma hos min familj. snacka om att mamma och mathilda blev chockade. sen ringde vi hem min lillis alva som också blev helt förvånad. en riktigt bra överraskning. i alla fall är jag i umeå nu och har semester. har ätit god frukost och ska snart iväg med syrran och morsan å käka sushi. gött. vi hörs senare. u know where to find me bitches ;)

små grodorna




två bilder från midsommar.

eeemiil


nu ska jag iväg å jobba i min emil hatt. har håret instoppat. känner mig som en pojke. yepp.


puss på eeer

jag är ful


såhär ful är jag idag. och såhär ful känner jag mig. gårdagens smink, luktar skunk och kroppen värker. jobb ikväll igen. puuuhh.. längtar till semester och t in the park.

2-0 till tyskland. vad händer med england? skottarna är iaf glada. puss

wiiii


midsommar i skottland var så himla roligt. ska berätta mer en annan gång. här är jag och alan i baren på sofis. sjukt bra kväll. jag tror alan tycker att vi svenskar är sjukt awesome och har grymma traditioner. för det har vi ju? jag älskar att vara svensk. haha. måste få vara patriotisk. det är fint.

blair witch project

var väl inte alls så läskig som jag trott? höhö.

INDEED


jag har så mycket tankar och funderingar just nu. jag vet inte ifall jag är redo att lämna skottland. men twinsen har bestämt sig och det innebär att vi säger upp lägenheten. de flyttar om en månad. jag vill inte stanna här själv för jag orkar inte leta egen lägenhet men vill gärna stanna över festivalen i augusti. åh. jag har så mycket ångest över detta. det andra som håller mig kvar i skottland är den humana rättigheten, kärlek. tro't ett eller ej. det är också en splittrad känsla men jag vet inte vad jag ska göra. jag ska iaf njuta av denna månad som kommer bli underbar. fråga inte så mycket. jag får se vad jag gör. kram.


sunshiiiiiine


sol här i skottland. har passat på att ligga ute i min fina bikini. gick till parken käkade gott och mös. just tagit en powernap och druckit en strongbow. snart fotboll, ska heja på england bara för att min skotte hatar det. hoho. sen kommer tvillingarna hem och jag hoppas på häng på en pub. kram!

det som inte dödar, härdar.


robyn är skööööön

white


nu ska jag iväg och jobba. sen är jag ledig fre och lör. hur skönt som helst. är trött. igårkväll var jobbet riktigt bra, fick massvis med dricks och tiden gick fort. weiie.

jag mår bra


jag är glad för imorgon är jag ledig och då är det bbq party på jps. jag hopppassss verkligen att det blir sol men vädret här i skottland kan man aldrig lita på. jag har jobbat 10 dagar i sträck så det ska bli skönt. men först ska jag ta mig igenom ett hårt kvällspass. puss på er.

T IN THE PARK 2010.


shit det kommer bli crazy.

mamaa oohohoo


måste få höja min mamma i skyarna också. hur vacker är hon? jag saknar er så det gör ont.

webcam for evvahh

det är som lätt och smidigt att ta bilder med webcamen, för den finns alltid där. man sitter vid datorn, tar ett kort och kan publicera det dirr, utan att behöva hämta kamerasladd och överföra bilder. därför har det blivit en hel del bilder de senaste halvåret.


syrran och jag. fick ju en ny dator när de hälsade på här i skottland så detta var de första bilderna.


långhårig och ett nytt hårband. detta var innan tjejpersonal festen på mitt jobb.


jag hade galet långt hår, saknar det.


lina flyttade hit och vi partade alldeles för mycket...


köpte en emil-hatt.


uttråkade och fula..?


drack mousserat, billigt och äckligt.. men kul var det!


klippte av håret


nya brills..


käkade goda leftovers..


for hem till umeå och fyllde 19 år.


tog med mig johanna hem till skottland!


jag och johanna tränade hårt i några veckor..


men sen blev det party...


och mer galna partyn.....


och ångestfyllda tjocka bakisdagar..


me och lina är cooola


bruuudar


blev solbränd nanting


och gjorde ny tatuering


var i london och köpte en mayer tröja


firade sveriges nationaldag och blev alldeles för full och slutade i ångest och tårar.....
men nu mår jag bra! :)


shit pompa


här om dagen när jag rensade min garderob fick jag panik. jag har 16 par skor här i edinburgh. det är alldeles för mycket. hur ska jag få hem allt? skickade 2 par med lina men galej vad jobbigt det kommer bli när jag ska åka hem.

homesick.


jag dog lite när jag såg den här bilden? det här är inte min 42 åriga farsa? detta är någon brun fotomodell i 20-årsåldern? haha! fan vad jag saknar min familj.

nationalday


imorgon är det sveriges nationaldag och det ska vi svenskar här i edinburgh fira på boda bar! det blir svensk mat, aquavit och snappsvisor. kommer nog bli en grrrrym kväll. har målat naglarna i blått/gult dagen i ära.

tjöött


idag är jag trött och lite ruffsig i håret. kan bero på att jag har sovit ensam för typ första gången i mitt liv. twinsen är hemma i sverige. jag hoppas det inte blir allt för lång tid.. tråkigt att bo ensam ju!

all we ever do is say goodbye


jag lovar att jag ska skriva och lägga upp massa bilder från london och john m. men har bara inte haft tid eller ork. har spenderat den på bättre sätt. nu jobbbbb

Lollo, kom och hälsa på.


RSS 2.0