så nära men ändå så långt bort


so close no matter how far, som någon sa, sjöng, citerade, tyckte.

18 dagar kvar

.. till edinburgh. det är ingenting. jag hoppas det kommer bli världens bästa fem dagar. jag har gott sällskap av linn och lina och får förhoppningsvis mer sällskap av ett grymt gäng från england. sedan hoppas jag att vi får jobb och lägenhet. i alla fall bra erbjudande.

och idag har jag bokat halkbanan. den 2a november. över en månad kvar, men det fanns inge platser tidigare förutom när jag är i skottland så. men det är nära. rätt så i alla fall.

feelings getting stronger in the dark



jamie archer från x-factor gör det igen. jag gillade hans version av kings of leon. men han visar att han kan göra lugnare låtar också. detta var känslosamt och berörande. men fortfarande var hans första bäst.

jag saknar


min fina hatt. den är jättemosad. det syns inte här, men den har blivit tillplattad när jag hade den i resväskan.

gödans födan

har precis varit och storhandlat på hemköp. selleri, gräslök, soltorkade tomater, sesamfrön, kyckling, nötter m.m. hör och häpna. ska laga middag till min familj. det är dags att lära sig att laga mat eftersom flytten närmar sig. jag följer ett recept men improviserar en del ingredienser jag tycker om. jag hoppas innerligt att det blir gott så mina päron blir glada. nu ska jag dra igång.

haha

det är nästan skrattretande. tänker på mitt förra blogginlägg och rubriken. tonight is going to be a good night. jag orkar inte ens tänka på det. men det blev snarare helt tvärtom. började bra, men slutade sämre än sämst. idag mår jag som jag förtjänar och är l.e.s.s på umeå. längtar att lämna denna jävla stad.

tonight is going to be a good night


put on the red lipstick, the black dress and ready set go!

vad spelas just nu?


i och med min tatuering har jag fått många "roliga" skämt. det föreställer ju en gammeldags stereo, eller en boombox som det kallas. det spelar ingen roll ifall det är måndag eller lördag och fest. alla drar samma skämt.
vad lyssnar du på? när ska du tatuera in en mp3 spelare? var är högtalarna? osv. festligt värre? men i samma veva får jag många positiva kommentarer också. jag är nöjd.

fresh

jag tycker att jag har köpt fräna örhängen på gina tricot. ett 10-pack med olika örhängen som blir snygga tillsammans.


kors, döskallar och vingar.

picture this


idag har jag på mig en jeansskjorta jag köpt på hm barn för ett tag sedan men inte använt.

do you want to see the world?

december 2008 - london
januari 2009 - gran canaria
april 2009 - newcastle + edinburgh
maj 2009 - bryssel
maj 2009 - grekland
|
v
oktober 2009 - edinburgh

life

det känns som att allt börjar ta lite fart just nu. jag och linn la upp två annonser på en brittisk "jobb/boende-sök-sida" och fick helt sjukt mycket svar. vi svenskar verkar vara populära. har fått en del bra och seriösa lägenhets förslag som vi ska titta på och även en del jobbtips. känns skönt att ha något med sig när vi åker dit. jag har också skrivit klart mitt engelska cv. det behövs slipas på men jag kan i alla fall skicka iväg den till olika restauranger i edinburgh nu och hoppas på svar. jag kan inte sluta tänka på detta och ler direkt jag tänker på att lämna umeå.

i've seen her in a smokey room


brussels


detta är en bild från när vi for till bryssel med skolan. det var en resa som vi blev sponsrade på av junilistan. vi for alltså och kikade på eu-parlamentet och kommisionen. allt eu-snack var kul, men fritiden var desto bättre. när jag tänker efter så var detta en av topp-tio roligaste ögonblicken i mitt liv. bryssel var awesome! vill nog till och med säga som barney, legendary! helt klart det bästa.

1990 nånting



för ett tag sedan köpte vår familj en ny webcamera för att mamma behövde den för studier. hon slutade sedan med pluggandet och då stod den kvar i mitt rum. sedan dess har jag tagit typ 10 olika kort vid vissa stunder. tyckte det var roligt att lägga ihop dessa ögonblick. vilken nostalgi-kick. back to the 90's när webcameran var det roligaste som fanns. långa nätter framför msn, chattade med någon söt pojke och kanske att man vågade visa sig i kameran i någon kort sekund. eller posera med vännerna i flera timmar. spela in videoklipp och nu typ tio år senare titta på dem är det roligaste som finns. tack webbis!

19 september

gårdagen var bra. det var jättetrevligt på förfesten hos elin, tyckte det var synd att vi inte kunde stanna längre bara. det var ju sista sommardroskan och därför var vi tvungna att ställa oss i kö tidigt och tur det. annars hade vi inte kommit in. galet mycket folk men dålig musik. men det var en helt okej kväll faktiskt.

nu är det lördag, dagen efter och jag mår bra. men är trött och ska därför lägga mig i sängen, under täcket och kika på one tree hill.

kom så ska vi leva livet

nu är det dags för party. mitt hår blev bra faktiskt. det blev inte så jättestor skillnad men det känns lite fräschare. vill ha lite mer slingor så jag får ljusare ton i hela håret, men annars så! jag är taggad. snart kommer lina hit och då ska vi vidare på förfest hos elin. sedan blir det sista sommardroskan! kommer nog vara galet mycket folk. jag taggar upp med min fest-playlist.


malin: YAMAS! jag hoppas du snart blir så pass kry att du kan partaja med mig. du är bäst. mental five!

action

sitter i mitt rum med tvillingarna. har varit på strömpilen och de har shoppat loss, jag köpte ingenting alls. fortfarande problem what to wear tonight! jag och lina håller på att färgar håret, båda ska bli ljusare. just nu är vi rädda att det blir gult, men vi får se om 45 minuter... tills dess lyssnar vi på bra musik och målar naglarna.

i'm back


sjung om studentens lyckliga dag


jag malin emma och malin. det var tider det. saknar dessa tre brudar enormt.

mysigt

jag gillar såna här kvällar. plockade upp evelina på droskan och övningskörde sedan och lämnade how i met your mother skivorna till nicole. det jag inte gillar var att just denna kväll var jag tvungen att säga hejdå till min bästa vän, men det är ju bara i några månader! sedan for vi vidare hem och gick till mekka och drack lite te. satt och pratade om livet och våra "long distance relationships" haha. vi sitter ju som sagt i samma båt jag och evelina. men tycker om henne, det gör jag till tusen!

changes

det blev inte sushi i solskenet. för det första så var det riktigt kallt ute och för det andra så gillade visst inte hela sällskapet rå fisk. konstigt! det blev istället paj på station, vilket var perfekt det med. just nu sitter jag och drömmer om kläder. chicy.se har sjukt mycket fint och jag vill bara klicka hem allt. synd att jag inte vann fem miljoner på min trisslott. istället är jag pank och tittar in med ledsna ögon i min garderob. vad ska jag ha på mig imorgon? det blir utgång!



detta hade jag på mig för cirkus en månad sedan när vi var ute. då var det varmt och skönt och som jag trodde blev det sista gången för i sommar då det gick bra att vara barbent. för övrigt älskar jag min blommiga klänning som jag köpte second hand för 15 kr. de snygga skorna är min systers från vagabond.

buhu

imorgon flyttar två av mina bästa kompisar till oslo för att söka jobb. buhu. känns tråkigt. så därför ska vi och äta sushi i solskenet.

amanda


jag saknar grekland. och sommarn. men jag gillar hösten med. mina fina skor köpte jag på river island i edinburgh. får mig att tagga till den kommande resan!

glad

i samband med mitt förra inlägg vill jag visa denna video. det är från x-factor som är ungefär som idol. detta är i storbritannien och det finns en hel del stjärnor där. de flesta av mina favorit band kommer ju från england. här är en cool snubbe vid namn jamie som verkligen levererade något extra när han ställde sig på scen. detta är ett riktigt bra framträdande, ungefär som när man på riktigt är och ser ett rockband. här kör han kings of leon som är favoriter och han gör det faktiskt riktigt bra. spännande. verkligt. proffsigt.

Jamie Archer - sex on fire


mitt liv

ni som känner mig vet att mycket i mitt liv kretsar kring musik. de flesta människor gillar ju musik och jag är en av dem. jag älskar mina bra playlist på spotify och lyssnar på musik vad jag än gör. det är något speciellt men det får mig att känna mig levande. jag brukar alltid förklara de lyckligaste ögonblicken i mitt liv med musik, texter och spelningar. konserter som etsar sig fast på minnet - när man två år senare kan känna precis hur det kändes att stå där i publiken och känna sig levande, på riktigt. jag har vissa superspelningar jag varit på som gör mig varm i själen. när sångaren har sjungit mig rakt in i hjärtat. det är gåshud, tårar och leenden. kärlek uti fingerspetsarna. en del människor förstår sig inte på detta, men jag säger det. när man står där i publiken och känner att allt är rätt, spelar inget annat någon roll.


joho

snart ska jag cykla iväg till arenan för att spela boll med laget. det var länge sedan, på tok för länge sedan. och nu ska vårat bästaste lag splittras och det blir inge mer fotboll för min del. känns tråkigt. förstå hur mycket kul vi har haft tillsammans? vill bara nämna stockholmresan och gothia i somras. när jag säger marie säger ni hem, marie-hem, marie-hem!


stockholm 08.


göteborg och gothiacup i somras.

in for the kill


bejb

malin har opererat bort halsmandlarna och ligger därför inlagd på sjukan. jag tycker synd om min vän. krya på dig hjärtat! saknar dig!


bejb

kom just hem från kajsa. vi såg idol och cry baby. vilken underbar film. drömde mig tillbaka till 70-talet med en vacker klänning, en grym sångröst och en sexig johnny depp iklädd skinnjacka och backslick.

.. istället sitter jag här 2009 och funderar på livet. hur kommer de närmsta månaderna se ut? jag ska inte vara så ivrig att få veta utan jag ska försöka ta dagen som den kommer och älska livet. klyschigt va? men sanningen är att jag är dålig på att njuta av tillvaron. är alltid stressad över kommande dag.

ikväll fick jag i alla fall ett fint sms från england där han skrev att han nog kommer få ledigt när jag åker till skottland. då möts vi där. om typ 35 dagar!

en dag i göteborg


med min fina paris is burning tröja. vi kom ju inte in på ladyhawke som vi hade taggat mest av allt under way out west. för mycket folk sa vakterna. bajs sa vi och gick hem i spöregnet. men.. min fina tröja kommer till användning ändå.

18 och ½



idag är det exakt ett halvår sedan jag fyllde 18 år. det firar vi med en bild från dagen och god frukost. sedan blir det jobb i fem korta timmar med världens bästa kajsa för att sedan dra vidare till henne och sätta tänderna i cry baby och unge, snygge johnny depp. inte helt fel. fredag!

iih

woho. vi har precis bokat våra biljetter från skavsta till edinburgh. nu fattas bara boende på något grymt hostel och sedan resa till och från skavsta. kommer bli grymt. det blir jag, lina och linn som åker. söka jobb, dricka öl och whiskey och träffa goa människor. puss!

det blev vi tre på översta raden som åker. inte malin i svart/vit tröja. men kul kommer vi få. visst bruds?

jump on



bilden är från när jag var i edinburgh i april. det var en jättehäftig stad. redan då sa jag att jag ville dit igen och hade lätt kunnat tänka mig att bo och jobba där. i oktober drar vi dit och ser om vi kan finna lyckan. jag är glaaad och förväntansfull.

önskar

många frågande ifall jag har lämnat landet. det har jag inte. tyvärr. vill göra det, men inte idag. om några månader, kanske veckor? just nu planerar jag och linn att bära kilt och blåsa i en säckpipa. vi får se ifall det blir av. min högsta önskan nu. håll tummarna för mig.

leaving on a jetplane


don't know when i'll be back again.

måndagsbarn

jag är absolut inte ett måndagsbarn. i alla fall inte nu. om jag fick en önskan så hade det varit att stoppa tiden exakt nu. jag vill inte att det ska bli tisdagmorgon, vill inte, vill inte! nu har jag absolut inget att se framemot, måste bara göra upp planer för framtiden.

mekka

ikväll är det personalfest på mitt jobb. det ska bli intressant och förhoppningsvis väldigt trevligt. medan det ska min far ta med stephen på o'learys och kolla fotboll. sedan hoppas jag vi möts upp och går ut och dansar.

just nu sitter jag i min pyjamas och spotifyar massa ny/gammal musik. det är la gött.

graduating

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10e juni. den dagen hade man kunnat uppleva ett x antal gånger igen.





RSS 2.0