natural magic


just nu glider jag runt i min stones tshirt och linas leggins med skinn detaljer. tittar på gamla bilder och lyssnar på sway med rolling stones. ska laga makaroner och köttbullar sen blire jobbet. ledig imorgon, puuuh.

what to say

fyfan vad trött jag är. två nätter i rad har jag lagt mig alldeles för många timmar över midnatt och vaknat klockan två dagen efter. men vad ska man göra när man sliter som ett djur i en bar sent in på natten? sex dagar denna vecka känns. i samband med en förkylning och regn blir det inte bättre. men jag klagar egentligen inte. för jag trivs.

igår var det en galen kväll på jp's. egentligen en helt vanligt löne-lördag men att vi överlevde var ett under, som mattias sa. det började med odrägliga äldre män som crossed the line några gånger. sen ramlade en full man huvudstupa ner för trappen. woop. aj. sedan började äldre männen tjaffsa. ut med dem. rusch, sjukt mycket folk och brandlarmet sätter igång. får inte av det på typ 10 minuter. kaos. för mycket folk.

men vi lever och jag är glad att helgen är över. nu är det ikväll och sedan nästa vecka kvar. sedan bär det av till umeå för att mysa med mina föräldrar och vänner. kramas, äta god mat och sova i min? säng på skolgatan. då fyller jag också nitton år.


woooop

har biljetter till t in the park 2010. har känslan av att det kommer bli INSANNNNNENENENENENENENENENENENENENENENE!

jag säger bara, shake that ass for me, shake that ass for me!


saw cinderella in a party dress

olle, min flatmate, min högra hand, min räddaren i nöden flyttar hem på måndag. tråkigt men sant. han som spontan följde med mig hit till ett kallt och läskigt skottland. första veckan var riktigt tuff, hitta boende och ta oss igenom alla papper och sådant som krävdes. men vi gjorde det, tillsammans. vi båda fick grymma jobb och en skön lägenhet här på leithwalk. jag har alltid sagt att jag skulle klara det själv men shit vad det har underlättat med olle här. han har varit en riktigt bra kompis. och nu när han far hem är vi bara tjejer i vår flat, men det kommer fungera det med.

i alla fall så ska vi fira/sörja med lite hemmagjord pizza ikväll (pappa, bli inte allt för imponerad... - det är köpta bottnar) och vin. några från olles jobb ska komma hit och sedan kanske vi drar oss till jp's för en öl. vi får se vad kvällen har att erbjuda. gott sällskap är i alla fall ett som är säkert.


joaah

vi är uttråkade, fula, tjocka och vi fryser.


uaakhh

sitter och ater kebab. har rast pa jobbet. det var inte ens sa jattegott men.. vad gor man inte for lite mat i magen.

lalalalove


julian. mmm..h.h.h.h...

fucking aaaaawesooooome

idag släpptes 2010's line upp för T IN THE PARK här i skottland. alltså, jag vet inte vad jag ska säga. jag gråter lite smått. i juli hålls festivalen och artistsläppet är inte annat än awesome! jag säger bara EMINEM, jay-z, black eyed peas, john mayer, vampire weekend, paolo nutini, empire of the sun, la roux, kasabian, david guetta och många många fler.

vad säger ni, t in the park i sommar? skottland är fucking bäst. jag är så sjuuuukt taggad.


no!

sitter pa jobbet, har rast. jag kanner av min hals igen, jag far panik. jag har ont i ena sidan av halsen och i ena orat. jag som trodde jag madde bra nu. jag och lina har ju planerat springtur imorgon. shit pommes. vad ska jag gora? blir att dricka te med massor av honung nu. shit....

cräjzy



ibland är man taggad. speciellt efter "pubcrawl" med 70 taggade turister från hela världen. för det var det jag och lina gjorde i helgen. fem olika barer, fem shots och massa aussies. riktigt kul. drog senare på cab vol och dansade med två sköna snubbar, en från washington dc (hade träffat obama, hoho) och en från australien. jävlar.

vi suger

igår somnade jag halv tio på soffan. gissa om jag var trött? sedan ställde jag klockan på nio för att jag och lina skulle upp och ta vara på dagen. springa på morgonen, städa osv. men vad händer? klockan nio spyr jag av trötthet och fortsätter sova till klockan blir halv tolv. då tvingar jag mig upp, ger fan i springningen och tar en dusch istället. äter mackor och sätter mig här, imorgon då jääävlar tänker vi. imorgon ska vi upp nio och vara nyttiga. hehe. vi får se hur det går. nu ska vi i alla fall gå ut och ta vara på den korta dagen. ikväll ska vi nog dra på filmkväll på sofis. de visar patrik 1,5 och den har jag ju inte sett. woho!


face


som jag brukar säga, hellre obrydd och ful än brydd och ful. då försöker man inte i alla fall.

det var inte det jag ville säga, det jag ville säga var att jag invigde både jeansjackan och skinnvästen förra veckan. det har varit soligt och skönt i edinburgh nu i några veckor. jag kan erkänna att det var aningen kallt och blåsigt men i alla fall. hur länge tror ni att ni umebor får vänta innan ni plockar fram jeansjackan? maj? hoho.

kvällens outfit



mysig hemmakväll iklädd mjukiskläder väntar. popcorn och skins!

iggy


dimmiga dagar


nicole!!!!

goooottes

idag har jag och lina varit på stan och shoppat lite smått. jag fick hem en klänning jag suktat efter men förut hittade jag inte rätt storlek men nu fanns den där, för 10 pund. fynd!

nu har vi precis kommit hem från en storhandling på lidl. vi har fyllt upp skafferiet, kylen och frysen med god mat. ikväll blir det en laxfilé med potatis och ärtor. åh jag är så hungrig!

listen up


saknar dig.

scream


for you.

jag måste bara få säga hur lycklig jag är att ha hamnat på jp's här i edinburgh. jag älskar verkligen mitt jobb. jag trivs så himla bra, de är verkligen min familj.

gårdagen var hur bra som helst. vi började med att dricka öl på josephs. christos som ska sluta fick en fin tröja och ett kort som alla signerade. jättetråkigt att han ska åka tillbaka till grekland, han är verkligen kung. sedan gick vi till en annan bar där vi umgicks till stängning. alla var där och det var verkligen sjukt roligt. jag har tagit jättemycket kort som jag ska lägga upp.

efteråt drog vi på efterfest hos mattias, drack whiskey och lyssnade på musik. senare såg vi håkan hellström live från p&l -09. så sjukt bra konsert, jag fattar inte hur bra han är. jag vart jättesugen på sommarn, åka på festival och leva livet. jag och mattias tummade på att vi skulle fara och se honom i sommar. shit alltså. han är verkligen något extra.

kom hem tio imorse, haha! trött o ont i halsen men ack så roligt.


california english

cape code kwassa kwassa! jävlar. är laddad. om en timme ska vi se vampire weekend. woohooo!


hard work work



då var det åter dags för jobb. jobb, dag ut och dag in. tur att jag trivs och tycker det är roligt att jobba, annars hade jag aldrig orkat med. sena nätter, upp tidigt. le, servera öl, mat och vara trevlig. japp. bartender livet är hårt men förjävla roligt.

hej jag snor mathildas bilder




ack så snigga föräldrar jag har.

btw. jag vet att jag varit sämst på att uppdatera men det har varit fullt upp med linas flytt och jobb. men snart är jag på g igen. på söndag, tisdag och onsdag är jag ledig. nu ska jag sova ett tag, ta igen all förlorad sömn och sedan ska jag jobba kväll och imorgon dag. sedan blir det kings cup med skottar och på söndag vampire weekend. woho.


walking on a dream


alltid redo


jag är så glad att min fina lina är här i edinburgh med mig.

fascination

jag och lina har precis bokat biljetter till alphabeat den 22a april. woho! de spelar i edinburgh. har mycket att se framemot nu and more to come!

vampire weekend, alphabeat och john mayer.


your skin, oh yeah your skin and bones.

tjabba tjena hallå.
det enda jag har gjort idag är sett på skins, samma sak igår. fyfasiken vad bra det är, jag kan inte sluta titta. jag är beroende. haha. och imorgon när lina kommer har hon alla säsonger på datorn, woho. det är i alla fall riktigt bra, en serie om ungdomar här i storbritannien. se, se, se. mathilda, du måste.

annars då? jobbar ikväll. och imorgon ska jag och emelie en sväng på stan, fixa lite grejer för kvällen och klockan tre landar lina den fina. vi ska laga god mat, dricka bärs och njuta av livet här i edinburgh. kanske vankas utgång beroende på ifall vår lägenhet blir proppad av trevliga människor. jag är laddad.


joho


jess och rochelle.

if i was a flower....

... såg just juno. har inte sett den på några år och ack så fin den är. det är lätt en av mina favoritfilmer. samtidigt som jag såg filmen åt jag nötter, choklad, kex med brieost och vindruvor. en fin onsdag. quality time.

just nu är jag sugen på att fortsätta på filmspåret och se 500 days of summer. lyssnar just nu på soundtracket som förövrigt är kung, precis som juno. tips: regina spektor - us. lovely.


wäääh


innan tjejkvällen i söndags.

contra

äntligen. som jag har väntat. nu har vampire weekends nya album contra kommit ut på spotify. jag har varit så irriterad att jag inte har kunnat lyssna på det, men idag är det där. woho. precis två veckor innan konserten och jag är laddad. deras mystiska och random sounds kommer vara awesome att höra live här i edinburgh, the place to be.


way out west 2009. vampire weekend.

jag och malin var mer än taggade. det regnade och vi dansade i våra regnkappor och sjöng som tok! fina minnen med den tjejen.


50/50


en liten halvhjärtad insats. hihi.

RSS 2.0