welcome to my wardrobe

det var som länge sedan jag faktiskt visade vad jag har shoppat. jag har ju skrivit att jag ska ut och shoppa men ni har inte riktigt fått se mina uppgraderingar. det är mycket av det jag kommer visa nu som är någon månad gammalt och som ni säkert har skymtat på en del bilder jag har lagt upp men det kan vara kul ändå. i slutet har jag ju försökt att inte köpa några svarta kläder förutom basic stuff så det har blivit lite mer färgglatt nu till våren! jag gillar mönster i alla sorter!


body från h&m. ps, de flesta kläder gör sig inte rättvisa på bild. men..


randing klänning/top från new look. 5 pund! tycker ryggen med rosettterna är fin.


mönstrat från h&m också typ 7 pund!

skön, lite transparant tisha från topshop! älskar trycket och att den är lite längre där bak.


bikini från primark. hoppas jag får använda den i sommar, hööh..

denna gör sig inte rätt på bild men iaf. strandplagg från primark!


1. halsband från primark. 2 primark. 3. h&m ring och halsband. favoriter i sommar!


väska fyndad på second hand för 5 pund.. såg senare att det var....

alltså hade den säkert kosta en deeel. woop! älskar den iaf!


linne från topshop


annan väska som jag köpte för ett tag sedan

långklänningen!

det var en del av visningen.... hhohohooo



friends, lovers or nothing.





rice n' china (shine:a)

har precis gjort en lång lista på saker vi vill ha fixade i vår lägenhet. den ska vi ge till våran landlord och säga: vi betalar inte hyran om du inte fixar detta och där  med basta! nu får det vara nog. våran dusch är rent ut sagt ett helvette. annars har vi räknat ut kostnaden för mat osv de senaste veckorna. mucho dinero. men det är det värt. nu ska vi laga curry curry rice and chicken. haha. sedan blir det nattjobb för mig och morgon imöra. sen är jag ledig två dagaaaaaar!!!!


viktigt:


så man inte glömmer bort liksom..

moie


nu ska vi och käka middag på nandos, älskade nandos. i've missed u! har utschmyyysha mig med ett nytt örhänge från primark och ring från samma. nytt grönt nagellack som lyser i UV-sken. woop!

bildbomb som lilla alva skulle ha sagt

här kommer lite randombilder från olika tillfällen. kändes som det var länge sedan.


den enda bilden jag tog på våran staffnight var på efterfesten då jamie däckade på mattias golv. haha.


gick ut med dessa sköningar på the jazzbar en fin dag.


picknick i gräset


fin utsikt. satt uppe på carlton hill. ett fint berg.

åt jordgubbar i solskenet. goda såna.

lina var snyyyggg

 

slappt.

 
en annan dag käkade vi sjukt småa mjukglassar i parken.


shopppp

hej hallå. igår var jag ju som sagt på roadtrip. det blev väldigt lyckat. vi började från edinburgh och vårt första mål var perth. på vägen åkte vi över den största bron i storbritannien, coolt. jag satt bara och njöt av utsikten. det är så himla vackert upp norr, det går inte att beskriva. såg bland annat sjukt mycket får och lamm. söta! i perth gick vi på en italiensk restaurang och käkade enormt goda pizzor. jag tog en med parmaskinka, mozarella och ruccola. mums! åkte vidare till stirling som hade sjukt mycket affärer. gick dock bara på primark för att vi skulle försöka vara ekonomiska. allt är så himla billigt. slutade ändå med att summan blev 50 pund men det resulterade också i 2 par skor, smycken, tights, skärp, bikini, strandklänning m.m. åkte sedan tillbaka till edinburgh, kokade ihop en sjukt god curry och for sedan och spelade bowling. sjukt bra dag. idag har jag jobbat, är trött. har ont i benen och i ena skinkan. haha. sträckte den igår när jag drog en strike, höhö. nu ligger jag i sängen, har faktiskt skrivit lite för hand. köpte en ny dagbok här om dagen. kul. godnatt sötnosar.

tuuuuborg


sitter och tittar på youtube på kvarteret skatan, fyfan vad bra.

tjött

har jobbar 48 timmar den här veckan. förstå om jag är slut. varenda dag har varit sjukt jobbig också. nu är jag trött. har precis ätit tomatsoppa och nu sitter vi och försöker boka biljetter till london. tåg blir det.


såhär less och emo känner jag mig ibland. för visst ser vi emo ut? hoho. nä nu är jag glad för jag jobbar kväll imorgon och är ledig på tisdag. längtar till löning.. wopp

jeeetesnabb

såhär ser jag ut idag, militärgrön kjol och halsband från h&m. nu måste jag springa, börjar om 8 min!


gomöra.

har precis vaknat, tagit en dusch och nu sitter jag och äter en stor portion gröt. börjar jobba på en halvtimme så det är dags att lägga på ett ansikte, höh. sitter och lyssnar på joseph arthur och laddar upp för en troligt sjukt busy dag på jp's. min chef och en drös andra ska springa ett halvmaraton för nå charity och de som klarar det och får medalj får sedan komma in under dagen för 2 for 1 main course så det kanske blir mycket folk. sen ska våran headchef och även dj vända plattor under kvällen så det blir nog mycket folk. längtar till ikväll, då ska jag chilla och sedan sova länge imorgon för då blir det ett kvällspass. shit vad jag jobbar. på tisdag är jag ledig och då blir det att utforska skottska landsbygden. woop.

ville bara säga hej!


run fast for your mother

jag gillar att det är sommar
jag gillar florence + the machine
jag gillar att jag ska på roadtrip
jag gillar mina rumskamrater

japp

jag kan inte skylla ifran mig och saga att jag har mycket att gora och darfor inte ha tid att skriva, men det ar faktiskt sa. sitter pa jobbet nu, har rast. har jobbat 6 dagar den har veckan. det kanns som att jag aldrig ar ledig. kanske ar ledig en dag nu och da men da kanske jag har jobbat natt kvallen innan och borjar morgon dagen dar pa sa jag hinner inte gora sa mycket. jag klagar inte, jag lever livet. gar ut och dricker bars och traffar folk de dagar jag kan eller sitter inne och myser med en bra film. jag alskar mitt jobb och varmen som just nu befinner sig har. men lite trott ar jag sa det ska bli skont att sluta klockan sex ikvall. hors kanske mer da. puss

sex and the city

vi tre är bäst. utan mina tvillingar är jag ingentiiiing. men jag vet att jag är sämst på att uppdatera. mitt liv är fullt ös medvetslös. hinner inte andas ibland. ledig dag idag - shopping, god mat och mina vänner. plus satc filmen. lovely.


flower power


lina målade lite på min arm. jag kan bara säga att vi alla tre är nådigt sugna på att gadda oss.....

wooop


jessica på mitt jobb gör ascoola smycken och jag har länge suktat efter ett dinosaurie örhänge. igår på våran personalfest hade hon tagit med ett. fint va?

alltså whhaat

haha johanna är så himla konstig och otippad. hon började sjunga på den här låten. hur kunde hon komma på den? vet du hur länge sedan detta var, typ i femman. fyfan vad dålig låt! haha.
http://www.youtube.com/watch?v=IMBqzFVAYmA

färsääääNNNNNnn


hard work work.

sov till klockan tolv idag. så himla skönt. jobbade över igårkväll och det blev tio timmars pass så jag var rätt slut. som pricken över i:et ramlade jag i trappen i slutet av passet. höll i tre cocktail glas som krossades i min hand och jag sträckte ryggen. var nådigt less då. men det gick bra.

i alla fall så har jag storstädat hela lägenheten nu. shiny shiny! tog tre timmar men nu i efterhand är det gött och rent. nu lagas det lasagne och sedan ska jag jobba 6-01. imorgon och på onsdag är jag ledig så imorgon hade jag tänkt dra en second hand runda, hoppas på fint väder.


wwoop

sitter pa jobbet och dricket ett glas cola. har rast. en relativt lugn kvall aven om det sakert kommer bli vildare om nagon timme. kanns roligt att jobba ikvall och jag ar pa bra humor. pa tisdag har vi staff party vilket kommer bli sjukt roligt. sist var ju en legendarisk kvall. puss

cräääjzy


usch och fy för cancerpinnar men detta var bara once in a lifetime för att få en snygg bild. och visst är den rätt läcker? jag menar. mitt nagellack och min to die för ring är ju grymma... sen peruken. haha.. pppparty

footbaallll


solen lyste och gräset var grönt. 2 april. i t-shirtar. japp. nu mår man som johanna sa.

Happy easter!

Idag har vi varit ute och spelat fotboll i solskenet. Det var hur skönt som helst. Sedan la vi oss på gräset med musik och solade. Skööööönt. Gick hem, käkade en hamburgare och tog en dusch. Nu har vi gjort oss påsk-fina och ska till JP's och dricka en öl på uteserveringen. It's friday I'm in love!


Jag är fräääsch i min nya galna tröja från vila. Känner mig faktiskt som ett påskägg! Gla påsk!

Happy easter!

Idag har vi varit ute och spelat fotboll i solskenet. Det var hur skönt som helst. Sedan la vi oss på gräset med musik och solade. Skööööönt. Gick hem, käkade en hamburgare och tog en dusch. Nu har vi gjort oss påsk-fina och ska till JP's och dricka en öl på uteserveringen. It's friday I'm in love!


Jag är fräääsch i min nya galna tröja från vila. Känner mig faktiskt som ett påskägg! Gla påsk!

sunshine!

solen skiner och det ska vi fira med en runda på stan! hoppas solen för med sig lite tur för sist när jag var shoppingsugen hittade jag inte ett skit. jo, förresten. halsbandet jag har på bild ett. armbandet på bild två fick jag av min faster anki i födelsedagspresent. fint va? från snö. love it!

 


RSS 2.0