batman!


idag lagar vi kycklingklubbor, ris och tikka masala sås. hoppas det blir gott. sedan ska vi iväg på en resebyrå och kolla en lämplig grekland-resa för vi verkligen få lite tan. hooh. efter det blir det jobb!

we're all gonna die.

HÖR UPP. musiktips för alla stackare där ute som är lika pissless på våra spotify-listor. här kommer timo's nya, fina album.


btw. jag älskar skivomslaget.

 

lovers are lonely


mulet och sisådär 5 grader. perfekt väder för shopping!

"livet på en pinne" som jag brukar säga.


.. på andra sidan av pinnen finns en b&j och bakispoop. goodnight!

sweet disposition


har framkallat massa bilder från min engångskamera. de ska snart upp på väggarna här i vår lägenhet.

annars då? johanna är sjuk och vädret suger. har just sett (500) days of summer. åh, jag älskade den. och soundtracket är helt fantastiskt. snart kommer lina hem, då ska vi väl laga nått sunk att käka och sedan ska jag jobba kväll. imorgon - fredag. mer bra.

tråkmåns

jag vet att jag är sjukt tråkig i bloggen just nu, men jag har bara inte haft något vettigt att skriva. johanna ligger sjuk i sängen, vi tror hon har halsfluss och det regnar ute. jag har lite pytteont i halsen men jag är sjukt paranoid så idag blir det ingen springning. tror jag ska se en film och ta det lugnt. det är inte värt och chansa och bli sjuk i tre månader igen..

vad är livet?

- vad är livet? alltså jag har som ingen kontroll länge.

haha lina är så sjukt skön. men det ligger ju någonting i det när man lever livet på en pinne,

vimmel.

vi lyckades komma med på många vimmelbilder i helgen. haha. våra peruker blev uppskattade, och tala om min tatuering. vet inte hur många som kom fram och kommenterade. lina och johanna menade att de blev less på mig, haha. så det kan gå. min tatuerare borde få ett pris.


jag förstår allihopa. den är ju awesome!



party


i helgen tog vi så himla mycket coola bilder att jag bara vill publicera alla men det tar så lång tid så de får ploppa upp lite hur som haver.

annars då? jo, sov 12 timmar inatt. välbehövd sömn. har gått in i väggen den här veckan av allt slit. skavsår på alla möjliga ställen och värkande fötter. min första vecka efter sverige har varit hårdare än något annat. ledig idag, har aldrig kännts så skönt.

wigs have more fun.


man ska bära peruk. då blir det helt klart en superb kväll. igår var helt fantastiskt. jag och tvillingarna dansade oss igenom natten iklädda färggladda frillor. en av de bästa kvällarna på länge. otippat nog var den på en klubb jag annars inte gillar så mycket men igår var det grymt mycket folk och riktigt bra musik. nu ska jag jobba. mindre kul. puss.

by the way


skins skins skins skins. se se se se se se. freddie freddie freddie. effy effy effy effy. COOK COOK COOK COOK.

posering på cab vol


swäätie

japp. då var man på g igen. var ute och sprang med johanna i en timme. skönt. vi är så duktiga. sprang i min nya deuchars IPA tröja. jag tycker den (budskapet) är kung. nu blire go-gröten. sen storhandling på lidl! haha.


she wolf

johanna har precis flyttat in i våran lägenhet och nu jävlar ska hon få se på annat! vi ska ut och dansa på lulu, "dirty sexy" är kvällens tema. hoho. spännande. jag kör på nätbrynjan (höhö) sotade ögon och turkosa naglar. party!


keep on jogging


nu ska jag och johanna, i matchande tröjor, styra upp våra liv genom att börja dagen med en springtur. nyss käkade vi en hårdbrödsmacka med ägg och kaviar så nu är vi laddade.

på bussen

nu sitter jag och johanna på bussen mot skavsta. hela resan har gått bra än så länge. nu väntar vi bara på att få flyga över till fina skottland där lina väntar. vi är så taggade!

både och.

det känns tråkigt och roligt på samma gång att åka tillbaka till skottland. jag saknar lina, vädret och mitt jobb. men här i umeå har jag min familj och ett gäng fina tjejer. jag vill åka tillbaka men hade önskat att jag hade kunnat komma och hälsa på här lite oftare. eller att NI fina kommer och hälsar på mig i skotte-landet. för det är fint och jääkligt roligt kan jag lova.

den här veckan har varit jättebra. mamma och pappa har lagat så god mat och tagit hand om mig på bästa sätt. de är verkligen de bästa i världen. nu hoppas jag att de bokar en resa och kommer och hälsar på mig.

nu ska jag packa klart det sista och sen gå lägga mig. ska upp sex imorgon för att fixa klart allt och sedan ta bussen mot sundsvall.
xoxoxo


ungefär som nu

vissa stunder saknar jag mitt långa hår, som nu. när det var fint och vårdat gillade jag det. idag sitter jag kortklippt och håret är alldeles elektriskt. usch. men skönt är det med kort hår.


umeyo

idag är det sista dagen i umeå. imorgon tar jag och johanna tåget mot stockholm och flyger sedan hem till skottland. för det är så det känns nu. som att skottland är mitt hem. jag har verkligen njutit av att vara här i umeå och träffat nära och kära. men om jag ska vara allvarlig så har många flyttat härifrån och det känns väldigt tomt. umeå är inte samma sak som förut. det har varit skönt att bara tagit det lugnt och umgåtts med familjen men ifall jag hade bott här i dagsläget hade jag fått spunk. vad gör man egentligen på dagarna? det är ju helt dött. jag saknar skolan och det gamla "livet" men samtidigt så går ju allting vidare och så gör vi människor.

nu ska jag njuta av sista dagen här hemma. sedan tar jag mitt pick o pack och åker till mitt andra hem. där mitt underbara jobb väntar. där lina sitter och taggar till jag tar med hennes andra halva till albert place. våren är kommen i skottland och nu har vi några jävligt bra månader att se framemot.


play it on my fingers


jag har fått jätte fina födelsedagspresenter. massvis av fina smycken, bland annat denna ring från asos. det är en tvåfingers-ring och jag tycker den passar mig perfekt. den sitter på mina fingrar nu och gör det lite obekvämt att skriva, men fan va grym den är. visst?


19 år i staden

idag är det ingen vanlig dag, för idag är det amandas födelsedag hurra hurra hurra. det är faktiskt inte så mycket att hurra för. 19 år är väl samma sak som att vara 18. jag hade varit gladare om jag var 20. men det är ändå en fin dag. fint väder och såg just att t in the park har gjort nytt bandsläpp, jamie t. åh det förgyllde festivalen som fan.


för ett år sedan idag fyllde jag 18 år. då tog jag denna bild.


onsdag i umeå


jag har fått jättefina armband av mathilda, med nitar, dragkedjor och sånt som jag gillar. imorse slingade jag håret. jag har fått bort det guldigt/gula som jag inte gillade och har inte längre utväxt. det ser mer naturellt ut. jag ska visa bilder senare. annars då? umeå levererar fin familj, vänner och snö. haha. sjukt kallt här. men jag trivs. imorse åt jag mackor med ägg och kaviar. hallelujah! nu ska jag på stan och träffa evelina. mys!


kärlek


så himla roligt att träffa familjen, har ännu inte träffat mamma men oj vad jag längtar. jag har världens finaste föräldrar och systrar!!

uäääkh

sitter i sundsvall och väntar på bussen som ska ta mig till umeå. jävlar vilken dryg resa. är hungrig, törstig, kissnödig och trött. men jag har ändå inte lyckats sova. har köpt internet här på bussterminalen. är så less. vill bara komma hem till umeå nu. men det är värt väntan.


skeleton song


gie us a gobble yah dobba

rubriken är ett citat på skottska. glasvegian. sådan dialekt som är rent ut sagt omöjlig att förstå. det är inget fint citat jag har som rubrik, men jag ska berätta att det är sjukt coolt att det inte ens låter som engelska när man säger det. ifall ni ber snällt ska jag med mina tre månaders kött på benen försökte härma en skotte när vi ses.

woho, för idag är det ingen vanlig dag! ( det är inte min födelsedag förren på torsdag ) men idag åker jag hem till umeå. jag har längtat så sjukt mycket och nu jävlar. jag är inte lika taggad på min sjukt långa resa med flera byten men det ska nog gå bra. tar med mig datorn och får köpa något gott. för övrigt så kommer jag nog få två chockar. 1 hur kallt det är i sverige. 2 hur dyrt det är. jag är nog rätt bortskämd här i edinburgh faktiskt. något jag däremot längtar till sjukt mycket är maten, åh fan vad jag ska äta gott. ska köpa en fet godispåse i stockholm. det är något jag saknar, det finns ju inte lösgodis här. eller det finns några typ polacker som säljer men då kostar det 15 kr/hg vilket inte är så lockande.

i alla fall. nu ska jag äta frukost och packa klart det sista.

UMEÅ HERE I COME!


gööödan


jag vet att det har blviit mycket webcam bilder, men det är så bekvämt och enkelt. i alla fall. fyfan vad goda fajitas vi gjorde alltså. idag, som på bilden, smakar de till och med bättre. finns det något godare än left overs dagen efter partaj? tror fan inte det. många olika nationaliteter i lägenheten, svenskar, skottar, holländare och australienare. fick två jättefina födelsedagskort och en stor chokladask. sent in på natten dansade vi till håkan och drack en och annan mojito. de vart också superlyckade. ska visa bilder sen.


morsning!


ny leopard printad tshirt från en charity shop.

godmorgon mina solstrålar! nu är det fredag och jag ska iväg och jobba. ikväll ska vi fira mitt pre-birthday party med alla skottar. först ska vi laga fajitas (utveckling av tacosen...) och så har vi även köpt mynta, rom och lime. gissa vad vi ska göra? mojitos! woho. jag ska utnyttja mina bartender skills.. höhö. blir nog en trevlig kväll. uppdaterar mer senare ikväll. ha en bra dag!

awesome

idag har jag och linat promenerat runt i second hand buktiker. det finns jättemånga stora, fina och väldigt billiga butiker här i edinburgh. jag har fyndat några tröjor bla en zeppelin tischa, en gammal och urtvättad sådan. jag älskar alla bandtröjor man kan köpa här i andra hand, galet mycket snygga. lina köpte en ramones. awesome!

.. men det bästa fyndet var nog en oanvänd plattång för 3 pund, sisådär 40 kr. nu jävlar ska vi platta!


I'm coming, you coming, no hiding, my feeling




kyss och kläm från edinburgh! ledig idag, ska ut och rota bland second hand hyllorna och dricka kaffe på vårat blivande stammis café där en snygg kille a lá robert pattinson jobbar. woho.


daddy cool


idag fyller min pappa år. grattis! jag älskar dig! nu längtar jag till att komma hem på tisdag morgon och krama dig och ge din min awesome present. för min pappa är ju bäst i världen. ack så cool.

short


tror inte att jag har haft såhär kort hår sedan jag var typ tre år. är ovanligt och jag undrar fortfarande om jag gjort ett misstag. mitt långa fina hår. men samtidigt är detta galet skönt. i alla fall så måste jag investera i en plattång.

bob


dålig bild men bättre kommer senare.

$$$$$$$$

laste just att brittiska pundet rasar. woho sager jag som bosatt i edinburgh.

1 mars - inte ett moln..

så långt ögat når! så himla fint väder i edinburgh just nu. idag har jag gått klädd i t-shirt, skinnjacka och mina prickiga strumpbyxor och det har varit varmt nog. termometern visar +7 grader och alla verkar extra glada när solen gassar. satt ute i parken och njöt. det var länge sedan skinnjackan och benen blev uppvärmda av solens strålar. det fattades bara ett par solglasögon (som jag fortfarande är på jakf efter) och en glasspinne. ahhh, livet på en pinne. annars har jag strosat runt i affärerna, köpt presenter till min familj. har även investerat i ett par slappa jeansshorts för 6 pund, fynd!


idag. 1a mars.


slutet av december. vintern har passerat rätt fort. *glad*

RSS 2.0