pirrirprpir

mayer spelade sin första spelning igår i london. såg just låtlistan, galet. känner på mig hur bra det kommer bli. just nu är jag sjukt trött. klockan är sex och jag har redan varit vaken i en timme. sa jag att jag la mig klockan halv tre? nu ska vi dra till tåget. puss!


gadd 3



idag gjorde jag min tredje tatuering, en zigenarkvinna i färg. jag ska visa bättre bilder sen. nu ska jag på jobbet och sen upp 5 inatt för att åka till london! hasta luego!

kan. inte. sova.

vaknade sju idag. sju? hade lagt mig halv tre pga av jobb. har vaknat typ 10 gånger i natt och tillslut bestämde jag mig för att gå upp. jag är för pirrig. som john mayer sjunger och kommer sjunga på torsdag "we don't need to sleep at all tonight". sömn? vad är det för något. haha. jag är sjukt trött. nu ska jag ta mitt pick och pack till glasgow. sedan loooooonddoooon på torsdagmorgon!




puss

sol i sinne, brun inne


3 timmar ute i skottska solen och då är man en kräfta. jag fattar inte hur jag kan ha fått så mycket färg på bara en dag! sjukt. grekisk värme.. försöker iaf intala mig det eftersom hela min familj är på kreta. snyft. ny ring på fingret iaf, den till höger. gillar't.

B1 och B2


idag fyller min vän och banan 20 år. önskar att jag hade varit i umeå för att bjuda på kaka och saft. och en kram. ha en fin dag vännen!

tomato

hej, jag är röd som en tomat. men efter röd kommer brun. fan vilket härligt väder. torsdag - london! mayer. sommar. bara ben. sandaler. öl. camden. marknad. shopping.

ööh

jag suger på att uppdatera.

glasvegas


imorgon ska jag och denna (nu brunhåriga brud) iväg och hänga med alla glasvegians. inte bandet, men folket från glasgow. har aldrig varit där förr så nu jevlar blire party, shopping och öl!

puss

tack faster för det fina vykortet. saknar hela släkten..


jag och anki på jp's när de var här och hälsade på!


jag ska bli smal och mystisk ikväll


fan vad snygg jag är? hoppas på ett bättre resultat än den här kallufsen iaf....


chillin'


i'm starting with the man in the mirror


nu ska vi på michael jackson theme night, fyfan vad taggat. glitter, hatt och den självklara vita handsken. yeeeaaa

in the jungle


ska på zoo idag! och då passar väl inget bättre än lite djungel-inspirerat? har min klänning från hm och halsband från primark. på fossingarna har jag gladiatorsandaler. solen skiner! nu ska jag på personalmöte, hörs sen!

summertime, and the living is easy


ville bara lägga upp en bild hur somrig jag såg ut på valborg. med långklänningen och fläta i håret! vi hade verkligen toppenväder. skönt. mer bilder från valborg 2010 kommer. nu, cougar town!

chacha sis!


här varu inte så stor va? jag saknar dig!


crazyyyy

sitter pa jobbet och sorplar pa lite granatappel juice. gott. antligen en liten rast. har varit en galen dag pa jps. och da menar jag helt sjukt mycket folk och mat. tror aldrig det varit sa mycket. shit. tur att jag har matt kanonbra idag, ifall detta hade varit igar nar jag var bakis hade jag varit dod just nu. och da menar jag, dod pa riktigt. haha. jag mar iaf superbra och kanner mig fortfarande riktigt glad och taggad. ikvall kommer viktor och halsar pa hos oss sa det blir kanske na god mat? eller vad sager ni twinsen? ha en bra dag!

jag säger bara en sak:


nyss käkat en chicken legend på donken. sen gick vi förbi bion och köpte lite löskarra. livet har sina goda stunder! godnatt

blääää


jag skulle nyss ta en resorb men jag tror att de är lite gamla. den ska ju lösas upp i vatten men den ligger bara där i glaset.. var tvungen att ta en sked och mosa den med. funkade inte heller. jag behöver styrka! börjar jobba om 45 minuter och är inte alls i min bästa form. men jag hade världens bästa valborg såå.. fair enough i guess. hörs mer ikväll, jobbar bara till sex iaf.. wooooho. lina och johanna ligger och sover, är avis och trött.

maajjzzz


igår fyllde min fina vän maja 18 år! grattis på dig i efterskott! jag saknar att umgås med er alla fina brudar från laget. vi har alltid så kul tillsammans!!! puss på diiig!

RSS 2.0