6

inte manga dagar kvar nu. kanns sorgligt och bra pa samma satt. jobbar just nu till klockan tio och sen har jag tva skift kvar. sen ar det over and done med pearces. shit vad jag kommer sakna denna bar. tror aldrig jag kommer fa ett battre jobb.

deklaration hit och dit.

gud vad komplicerat det skulle vara att flytta från uk då. haha massor att göra innan jag lämnar detta land. bland annat säga upp alla räkningar, lägenhet och deklarera så jag får tillbaka lite skatt. vore gött. igår fick jag i alla fall en trevlig överraskning på mitt konto. lite semesterbetalning nu sista betalningen in på mitt skottska konto. skööönt med lite extra pengar. varenda liten krona är värdefull nu i sparandets tider. kommer hem om tretton dagar. ska då försöka jobba extra på en bar i gällivare, spara varenda krona och umgås med min älskade släkt. sedan dra vidare till australien, umgås med underbara människor och njuta av solen.

it's raining.

idag är jag ledig men jag spenderar ändå min tid på kära jp's. sitter och chillar vid datorn och hjälper till när någon behöver mig. jag har suttit och studerat och tänkt på hur mycket jag verkligen älskar det här stället. och alla människor! det kommer bli väldigt jobbigt att lämna detta men samtidigt måste man ju gå vidare och utvecklas som människa. just nu känns det som jag står och trampar och inte riktigt vet vad jag vill göra. så förändring vore gött. pratade med mina älskade föräldrar idag och all kärlek åt dem. men ibland måste man släppa taget. jag förstår att det inte är lätt och att ni älskar mig men jag är vuxen och måste få göra vad jag vill. man kan diskutera detta hur mycket som helst och självklart finns det risk att något skulle hända mig men ifall något dåligt händer är det väl egentligen lika hemskt var det än är? självklart vore det lättare för er att vara där ifall jag var i umeå men man kan ju inte heller gå runt och tänka "tänk om det händer något" jag vet att europa och sverige är väldigt tryggt och skönt för er men jag vill ju utforska världen och träffa människor. jag vet att jag är ung och väldigt dum ibland men jag måste få gå min egen väg för att utvecklas. dessa nio månader på egen hand har varit väldigt utvecklande för mig, både i kropp och själ. jag vet att jag klarar mig själv och jag har märkt att det inte alltid är så lätt. jag har haft vissa tuffa dagar men jag har tagit hand om mig och jag mår bra. jag är ung och jag lever. jag vet att ni innerst inne är glad att jag inte sitter och häckar i er lägenhet och lever på er. äter er mat och bråkar med er. självklart saknar jag min familj så otroligt mycket att det gör ont vissa dagar men samtidigt vet jag att det inte är meningen att man ska bo hemma när man är 19 år. jag säger inte att jag inte kommer göra det för självklart kommer jag behöver landa hos er och alltid veta att ni finns där men samtidigt så vet jag att det är bäst att bo ensam och gå min egen väg. jag stressar inte iväg och göra saker men jag vill ta vara på tiden som ung och inte jobba på nått jävla skit ställe i umeå. det är inge roligt. självklart kan det vara bra att stanna upp och spara pengar osv osv. men varför inte åka någonstans att jobba istället? jag har haft det så sjukt bra här i skottland och varför skulle jag inte kunna åka, jobba och leva på andra sidan jordklotet? jag vet i alla fall att jag är gjord för att resa, träffa människor och leva livet.


sjyyk.

känner mig väldigt sjuk. ont i huvudet, halsen och öronen. vaknade upp i morse med feber. nu sitter jag på jobbet och börjar slita om 20 minuter. jippi. ledig imorgon. då ska jag börja med mitt nya, nyttiga och fräscha liv. är less på hur jag lever här i skottland, it's killing me.

jag suger

på att uppdatera. är tråkig. det är mycket som försigår i mitt huvud just nu men jag vet inte vad som är bäst för mig. inom de närmaste veckorna ska jag ta beslutet ifall jag ska lämna edinburgh eller inte. vi får la se.

jao.

jag har sa mycket att saga men sa kort om tid. ar pa jobbet och vi har inget internet i lagenheten... allt ar bra iaf. sjukt trott. mycket har hant sen sist. bla en fin manniska utanfor min dorr mitt i natten. japp. berattar mer sen.  nu ska jag planera min framtid som jag hoppas kommer utspela sig pa varmare breddgrader, jepp!!!

RSS 2.0