mats


jag bara älskar denna bild på min (aningen?) berusade, bruna skönhet till syster. det är sådär livet ska se ut, livet på en pinne. utomlands med bästa vänner, solbränd hy, en god drink och ett leende som menas att fyfan vad gött allt är, jag njuter och bara dansa runt i lätta kläder till solen går upp igen.

åh.

jag är jättesugen på att styra upp en bra blogg men just på grund av att min laptop är lite trasig/ur funktion använder jag min farmor och farfars dator under tiden jag är här uppe och hälsar på. det är därför jag inte har lagt upp bilder på jättelänge, varken här eller på facebook. men snart drar jag iväg till australien (48 dagar) och då har jag funderat på att starta en ny blogg där ni får daglig uppdatering (ska försöka) om mitt liv down under. hur låter det? den här bloggen är sjuk tråkigt, i know. don't blame it on the sunshine. mitt liv är bara rätt.... normalt och tråkigt just nu, ha ha.

orka.

jag är fett less. jag orkar inte mig själv just nu. jag suger. jag behöver lite tur. lite styrka. ge mig.

edinbra








jag saknar mina vänner i edinburgh. de är så fina.

hipp hipp hurra!


idag fyller mina älskade tvillingar 20 år. grattis, hoppas ni får världens bästa dag. tråkigt att jag inte kan vara med och fira men det blir en annan dag! pussssss

back on track.

ja då ska man börja tjäna peninga igen då. ska jobba ikväll, börjar kl 21.00. i baren på q-nightclub på grand hotel. spännande, spännande. sitter och funderar ut goda groggar som man kan erbjuda gällivare-folket. önska mig lycka till.

onödigt

är inte uppstekt palt med lingonsylt och ett glas mjölk det godaste som finns?

jöb.

idag ringde chefen från grand hotel. ska dit ikväll på en liten genomgång och ska göra mitt första skift på lördag, då i baren. skönt att börja i baren och inte på golvet. jag vet inte varför jag är så nervös men jag antar för att det är första gången jag ska jobba inom bar/restaurang i sverige. det kommer vara stor skillnad. men det är bra, ska försöka jobba lite nu så jag tjänar lite extra pengar innan jag åker till australien. varje krona är värd.

if u got the money


jag är helt besatt av pengar.. pengar, pengar, pengar!! det är allt som snurrar i mitt huvud.. nästan. jag köper trisslotter och håller tummarna så hårt. tänker, fan nu är det väl min tur. spelade bingo i söndags och inte ett korvöre vann man. jäkla skit. kan inte någon skänka mig en mille eller två? hade gjort allt lite enklare. höhö. pappa vann ju för några år sedan en smaskig summa. nu är det min tur!

blod.

jag är helt fast i true blood och snart händer det jag fasat länge. avsnitten börjar ta slut. vad göra då? måste hitta en ny serie jag kan se från början när trueblood bara kommer en gång i veckan. tips? jag har ju sett de mesta serier och ser en hel del, you gotta love it.

SnyGGizZzz


Hon har koll, hon har klass, hon har grace, hon har stil.

jävlar vilken pangbrud man var. skulle kunna vara någon seXygirl i ett fotomagasin.... dock var jag ju typ 13 och iklädd träningskläder. hej hå.

så äre.

goddag. har just varit ute på my daily run och kört lite styrka. sitter här nu och svettar av mig innan jag ska ta en dusch för att sedan kolla på nya oth. såg nyss gossip girl, det tyckte jag var riktigt bra. hur som haver.. tänkte ge er en liten update. tiden går och imorgon är det två!!!!! månader till australien, melbourne. kan inte beskriva hur mycket jag längtar efter sol och bad. det är ju inte heller fel att jag flyttar in i ett strandhus med pool. wooho. är ju nu i gällivare hos min fammo och faffa. har haft lite arbetsintervjuer och så men det är rätt svårt att få jobb på så kort tid, men några extra pass på en bar kanske jag ska få göra. för några dagar sedan var jag upprörd över detta och hade lite ångest men nu känner jag att what a.. jag kör på i stället. jag hade gärna jobbat nu och fått mer pengar som trygghet till australien men jag orkar inte tänka på det nu, det finns inte så mycket att göra åt saken och jag vet det. jag ser vad som händer och hoppas allt löser sig, hoppas på skatten från skottland och att jag vinner på triss (höhö. skämt å sido) nämen, det kommer ordna sig. tar tiden här uppe i norr som vilo-tid och umgås med släkten jag inte träffat på länge och för att hitta mig själv och mitt välbefinnande. jag tränar ju som sagt väldigt mycket och jag känner mig friskare än någonsin, och det är väl det viktigaste?

.

är i gällivare hos min faster och har just ätit god mat vi kokade ihop. farmor och farfar kommer hem på onsdag men jag ska bo hos dem till dess ändå. min faster har varit snäll och köpt lite nödproviant. imorgon ska jag ringa ett samtal och sedan träffa en arbetsgivare, får hoppas jag får komma igång och jobba så fort som möjligt. x

australien!

jag har precis spontan-bokat mitt flyg till australien, den 17e november. åh det pirrrar i magen. fick just ett samtal från australien med massa glada människor som sa att de längtade tills jag kom då vi ska sitta vid deras pool och njuta av sommaren. åh. jag längtar!

-

sitter uppe i paharova och myser på med familjen. vi är i farmor och farfars stuga och min faster har precis kommit. for ut och sprang i den härliga eftermiddagssolen (var sjuuukt jobbigt dock) och åt sedan en god lax middag. diskade bort och tog en dusch. sedan löste jag och farmor korsord. såg idol och har nu suttit och pratat med allihopa. imorgon ska vi ta upp potatis, hoppas på fint väder. jag älskar lugnet här uppe och naturen är underbar. jag trivs. på söndag drar jag vidare till gällivare där jag förhoppningsvis ska få jobba lite grann och tjäna pengar.


m.


bild från i somras när malin hälsade på mig i edinburgh.

ikväll har jag myst med malin. druckit te och pratat om livet. sådant vi är bra på. jag kommer sakna denna brud när jag återigen lämnar umeå. men jag är ju tillbaka om någon månad. hon är verkligen bra den där tjejen. får hoppas hon bilar upp norr och hälsar på mig inom en snar framtid.

packa pappas kappsäck.

har precis packat ner mina grejer i en stor resväska, igen. imorgon drar jag upp till norbotten där jag ska ta hand om renar och bada bastu.. ungefär. jag ska jobba i en bar och förhoppningsvis bada bastu. och springa i den fina naturen runt dundret. jag ska vara där i cirkus 2 månader och försöka casha in innan jag drar iväg. ska bli skönt att träffa min fina släkt och bara ta det lugnt.

sitter här och käkar mammas nygjorda coleslaw och pytt i panna som jag råkade bränna. vet inte hur men jag fastnade vid datorn. ska snart lägga mig och se på shutter island. steg upp 8.45 och sprang och cyklade sedan i raketfart till tandläkarn. har hunnit med mycket idag.


hurtbulle.


fan vad jag känner mig duktig. har varit ute och sprungit, igen. fjärde dagen i rad. har också kört styrka på balkongen. sitter nu ute och svettar av mig och njuter av det fina vädret här i umeå. jag känner mig pigg och stark och motiverad att få bort ölkaggen och ångesten den dragit med sig. nämen. mår mycket bättre nu av nyttig mat och lagom med motion. fan va skönt. det är så jävla jobbigt att börja träna efter ett år av öldrickande och chips ätande men jag är på gång. om inte annat har jag ju mycket tid till det. nu behöver jag bara börja tjäna pengar igen.


bargain.


ska iväg till min kusin och käka middag. mums. har idag varit ute och sprungit, tredje dagen i rad jag får motion. skönt, körde styrketräning också. fyfan vilken träningsvärk jag har. men jag gillart. tröjan köpte jag förresten på h&ms rea. 75 spänn. värt. kramizzzz

sometimes.


ibland är jag såhär taggad. ha ha ha.

down under.

jag har ett visum att åka till australien i ett år. wow. shit. vad händer? jag är glad.


australienskt visum.

det var ett tag sedan jag bloggade nu. för det första har jag inte haft internet och för det andra inte tid. är precis hemkommen till sverige vilket känns både bra och dåligt. jag tror inte att jag hade lämnat skottland ifall jag inte hade haft en annan plan. den senaste tiden i skottland har varit magisk. har träffat så många fina människor jag aldrig kommer glömma och jag har fått världens finaste överraskningsfest och massa fina presenter. åh vad roligt dessa nio månader har varit. och utvecklande som fan. i alla fall. sitter precis med passet och bankkortet i handen. har just skickat in min visum ansökan för ett "working holiday" i australien för ett år. woow. jag hoppas det blir godkänt snart så jag kan åka iväg. har hittat några bra resor i mitten av november. up and go again. jag tänker inte vara i sverige och bosätta mig. det har jag tid för när jag blir äldre. så det så. nu börjar ett nytt äventyr.

 


tack för den här gången skottland. vi ses snart igen. x


RSS 2.0