tack nära och kära

ni gjorde min dag igår. mina vänner från jobbet och alla andra. utan er hade jag inte klarat mig. jag hade en jättebra kväll igår under omständigheterna. det betyder mycket. ni vet vilka ni är.

jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.

det är över nu.

.

sitter och äter tomatsoppa och hårdbrödmackor med kaviar och ägg. gött. ska snart iväg och jobba. skulle egentligen vara ledig idag men tog på mig ett 18-22 pass. smärtfritt. idag har jag en bättre dag än igår och jag antar det är framsteg. jag är glad att jag har så fina människor runt omkring mig. förövrigt är jag besatt av true blood lever nästan som en vampyr. uppe sent på nätterna och ser true blood på dagarna med gardinerna nere. skämt å sido, mamma oroa dig inte. igår var jag ute och sprang.


vad ska vi göra nu, vad ska vi göra nu?

vad gör vi nu?


i hope u don't mind, that i put down in words..

fyfan vad jag är less. eller jag är väldigt upp och ner. ena dagen svävar jag på moln och redan dagen efter är allt jag ser svart. jag har tendens att vara en antingen eller människa vilket jag inte är stolt över, det har bara på något sätt blivit så. just nu vill jag bara skriva av mig. allt jag vill är att få svar och veta vad jag ska ta mig till men i detta fall ser det inte ut som att jag hittrar någon lösning. hur jag än vrider och vänder på mitt liv. för övrigt har den senaste månaden varit den enda under de senaste åtta månader då jag har grubblat, varit ledsen och arg. innan dess har det flytit på moln. jag antar att verkligheten har hunnit ikapp och jag har börjat få ett riktigt liv här i skottland med kärlek, vänner och kontakter. jag antar att det är när man har människor i livet som betyder mycket, att det är då man kan bli sårad, ledsen och inte veta riktigt ut eller in.

hur som häääver så har jag ju träffat en viss person som jag tycker väldigt mycket om. jag trodde aldrig jag skulle säga detta för jag är livrädd att bli sårad och jag vet att det nog kommer bli så inom den närmsta månaden. men hur kan jag förneka? det hela började med en flirt som jag tog sjukt oseriöst. var borta från varandra i tre månader och jag tänkte inte ens tanken på att träffas igen. han kom tillbaka från aus, brunbränd och glad och se mig och jag ville egentligen bara se vad som kunde hända. vi började träffas igen och jag lovade mig själv att inte få känslor eftersom jag inte visste hur länge han skulle hålla till på min sida av jordklotet. grejen med mig är att jag hatar att känna mig dum. jag har varit med om det förr att jag öppnat upp mig för någon som sedan bara lämnar mig där undrande vad jag gjorde för fel. och det ville jag inte skulle upprepas. i början så kändes det som att han tyckte om mig så mycket mer än vad jag gjorde, och det skrämde mig. men med tiden, för varje dag, fick jag starkare känslor och nu någon gång på slutet känns det till och med som att jag gillar honom mer, vilket förstås är jävligt jobbigt. jag har känt mig helt förvirrad och saken är den att han har massa problem med att bestämma sig om att stanna i skottland eller åka tillbaka till australien och jag förstår att visa sig iskall och obrydd är kanske hans sätt att försöka komma i klarhet med sig själv och vad han vill.. åh vad jag babblar. jag vet varken ut eller in. ifall jag skulle veta ett datum han flyger, ska jag då vara med han till dess, tycka om han och sedan stå där på flygplatsen och veta att han åker femtijävlamiljonermil bort? eller ska we cut the ropes nu och låta tiden läka alla sår. vafan. hur ska jag veta? hur vet man i livet vad som är bäst för en?

jag har alltid väldigt mycket ångest och speciellt för att fatta beslut. jag ser så allvarligt på allt men jag börjar faktiskt vara i den åldern då mina beslut bara fattas av mig själv och därför känns jävligt tunga. jag är rädd för allt, jag hatar att vara ensam samtidigt som jag älskar det. jag är rädd att göra fel och att allt ska gå åt skogen. fan vad jag oroar mig. nu ska jag sluta snacka skit och ta tag i mitt liv. allt lät jävligt negativt men jag vara bara tvungen. ge mig svar.

i hope u don't mind, that i put down in words. how wonderful life is, when you're in the world.


malin.


vi har haft så himla kul. nu har malin farit hem, jättetråkigt.. saknar dig redan bruden.

my my my

gårkvällen var.... taggad. lite för taggad. skulle bli en lugn kväll eftersom idag skulle bli en night out. mötte upp nåra vänner från min local alcohol shop och drog vidare på jp's. drack öl, cider, jaegerbombs och aquavit.. shit shit shit. drog vidare på cab vol skakade rumpa med aussies och hade förjävla kul. jaegerbombs x 10. när vi vid halv fyra gick hem regnade det sjukt mycket. jag har aldrig varit med om värre. gick hela vägen hem. dyngsur ända in till trosorna. skrattade mer.. vaknade upp... huvudvärk men ack en bra kväll. käkat pompa och cola under dagen och nu är vi back in the game. svenskarna är på väg hit och senare drog vi nog på "uv-party". gratis vita maskar och glowsticks. kan inte bli annat än bra? äh vafan.. det är ju semester!!


från kaos....

till mörkrött! det hela började med en spontan billig toning som blev LILA. sunkig jävla emo lila. fyfan. fick panik, grät lite och kutade till affären som stängde två minuter senare. köpte en chokladbrun toning och nu är det mörkrött/brunt. jag gillar förändringen.




tada!

uggla




nu är malin här!! idag har vi varit ute i det skottska vädret; regn och shoppat. bland annat några ugglor. nu blir det bärs på the tron och kanske lite biljard.

to take a step

idag är jag glad för jag är ledig och alan är på väg hit. visst är vi coola?


fri som en fågel..


idag har lina och johanna lämnat boet. tråkigt.. jag känner mig ensam i en sån stor lägenhet. idag har jag storstädat, diskat, tvättat, handlat och lagat mat. jag antar att jag måste lära mig att klara mig på egen hand. kommer sakna tjejerna men jag kanske snart får en ny flatmate, kan bli spännande. vi får se hur allt blir och hur länge jag stannar här. nu ska jag iaf iväg och jobba!

TITP

t in the park var bäst, helt enkelt bästa ever. ska återkomma mer sen. kom hem imorse och har nu jobbat kväll. jag har blåmärken, tusch på kroppen och skit under naglarna men jag lever. nu ska jag sova i min skööööna säng. puss!


i bussen på väg mot festivalen, sjukt taggad.

in sweedddenn


I gotta feeling....

That t in the park is going to Legen... Wait for it... dary!!!! Jag är så sjukt taggad, håller på att packar för fulla muggar, är sjukt taggad. Vi åker imorgon kl 07.30...... Då knäcker man första! haha. Vi har köpt sjukt bra outfits för imorgon också, det är fancy-dress friday!!


Såhääääär taggad är jag nu. jag säger bara en sak, FILL UP MY CUP!!

yesterday

det vart jättelyckat igår. det var en trevlig fest i stugan min syster hade. idag har jag varit vid havet med sanna och hennes päron, skönt. solen sken men sedan blev det molnigt. drog hem, käka korv och mackisar och nu har jag gjort mig i ordning. ska möta brudarna på allstar för att se fotboll. holland - uruguay. kom igen nu holland, ta er till final!! imorgon åker jag tillbaka till skottland, eller kl 5 på morgonen. känns inte allt för taggat med resan. men sen drar vi vidare till t in the park och sen kommer finmalin och hälsar på. kram på er!


ikveller


mats har 18års fest i stugan, jag velar om jag ska dit eller inte. min kusin och hennes boy ska köra dit så jag kan åka med dem om jag vill. är klädd och sminkad för en fin kväll men vet inte... kan stanna hemma och umgås med vänner ist. hm.. jag tror det bär av till stugan med 3,5or....... stannar hur som haver inte över natten utan kommer hem senare.

jahapp



glad


fredag i umeå och utgång. började hos malin som fyllde 20, god mat och god dricka. drog sedan till café göteborg och träffade sjukt mycket gamla vänner, roligt. sprang omkring och försökte gå på toaletten (observera, utedasset - sunk..) men stötte på folk hela tiden. drog vidare och vandrade i stan för att gå på efterfest. det hela slutade på ett matställe och sedan hem med ont i fötterna. bra kväll.


aye, rrright.


jag som har bott i skottland i snart åtta månader finner detta väldigt roligt. det är en skön skottsk humor men jag tycker också det är komiskt för att det verkligen visar hur svårt det är att förstå en skotte. gary är då från en liten håla utan för glasgow och glasvegians har väldigt konstigt dialekt. haha, förstår någon denna humor? riiiight!

RSS 2.0